Afdrukken

Wij, Lissy Frauenfelder en Rachel Klapwijk zijn de trotse eigenaren zijn van Easydog honden uitlaatservice.

Ik, Lissy, ben begonnen met stage lopen bij Frenzey (vorige eigenaar) in 2016. Ik was zo enthousiast, ik wilde niet meer naar school, ik wilde voor altijd bij Easydog blijven! Niet de hondjes missen... Frenzey vroeg of ik het Easydogteam wilde komen versterken na mijn school, omdat zij een enorme wachtlijst had. Ik heb toen een bus gekocht, deze was zo snel gevuld dat ik na 1 jaar al een grotere bus moest... Ik liep 1x per dag een wandeling van 1,5 uur. Nu loop ik 2 wandelingen van 1 uur!! Dubbel plezier!!!!

Er was steeds meer aanvraag naar jongere honden en we zaten met de oudere honden die anderhalf uur niet meer konden volhouden.

Daardoor kwam ik, Rachel Klapwijk om de hoek kijken in juli 2017 voor 3 dagen in mijn oude Peugeot. Mijn hond liep al jaren mee en ik hielp al mee tijdens de vakantie, omdat ik het hondengedrag geweldig vond. Mijn ervaring met hondencursussen kon ik nu eindelijk in de praktijk brengen. Sinds januari 2018 heb ik de oude Peugeot ingeruild voor een nieuwe bus en doe het werk fulltime net zoals Lissy. Ik loop ook 2 wandelingen per dag.

Met zijn tweeën zorgen we ervoor dat uw hond niks tekort komt en veilig vervoerd word om lol te hebben met zijn roedelgenoten …