Word de hond met de groep uitgelaten worden?

Dat gebeurt per groep, wij zorgen voor voldoende aandacht voor de hond.

Hoe gaat het allemaal in de bus?

Wij hebben ruime bussen waar ventilatie inzit en veilige benches waar in de honden vervoerd worden.

Is er nooit gevochten en wie mogen ermee?

Natuurlijk moet er een plek zijn in de roedel. Wij houden rekening met de verschillende karakters en hebben genoeg kennis in huis om te zien als het echt niet werkt in de groep. Uw hond mag vanaf 10 maanden en moet de basisprincipes van gehoorzaamheid kennen en los kunnen lopen met de roedel. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de hond in staat moet zijn om met de wandelingen me te lopen. Een praktisch probleem is de loopsheid van een hond. We nemen de hond niet kort voor, tijdens van vlak na haar loopsheid. Reuen dient gecastreerd te zijn, dit mag ook met een implantaat.

Mocht de hond schade aanrichten aan een ander dier, dan kan de hond niet meer in de roedel. Per direct moet de hond de groep verlaten. De eigenaar blijft de eindverantwoordelijke.

Gaat er nooit een hond alleen aan de wandel?

Nieuwe honden gaan met de 1e wandeling aan de lijn. Tijdens de wandeling letten we goed op hoe de hond gedraagt, hoe zijn lichaamstaal naar de andere honden is en als je hond komt, is altijd wat lekkers gegeven. Als alles goed verloopt, mag je hond lekker los me lopen. Honden zijn van de natuur roedeldieren en zullen bij de roedel blijven. Een loopse, onweer en andere invloeden van buitenaf kunnen zorgen dat de hond tijdelijk zoekt raakt. Wij zetten alles in het werk om uw viervoeter weer veilig thuis te brengen! De honden dragen de halsband van Easydog met een penning waar het telefoonnummer van Easydog op staat. Mocht de hond schade aanrichten bij de aanwezigheid bij ons, van ophalen tot thuisbrengen, beroepen wij op artikel 6:179. De eigenaar van de hond is aansprakelijk voor de schade.

Hoe zit het met entingen, dierenarts en andere zaken?

Elke hond is ingeënt tegen de meest voorkomende hondenziektes. Het spreekt voor jezelf dat je hond in goede conditie is en geen laatste heeft van vlooien, teken, oormijt en wormen. Mocht uw hond in het vervoer van en naar huis, tijdens de wandeling iets gaan mankeren van er gebeurt iets, dan zullen we uw hond direct naar de dierenarts brengen. Deze kosten zijn voor rekening van de eigenaar van de hond.

Hoe zit het met vakanties en vrije dagen?

Wanneer we op vakantie gaan, kunt u dit lezen op deze site. Hier staan alle dagen wanneer er geen uitlaatdienst is.. Verder bij ziekte zullen we ons uiterste best doen om de wandelingen toch door te laten gaan. Voordeel is dat we elkaar dan op kunnen vangen. Natuurlijk gaat u ook wel eens met vakantie, prettig als dit op tijd word doorgegeven. Bij een weeralarm lopen we niet. Als het de boven de 24 graden is, laten wij de groepswandeling niet door gaan ter bescherming van uw hond. Dan schakelen we over naar korte wandelingen.

Hoe zit het met betalen?

Easydog werkt met een maandabonnement. Dit betekent voor u eenmalig een bedrag in de maand. Onze vakantiedagen zijn al verrekend in het maandabonnement. De betaling dient u elke maand in de eerste week te voldoen, met de naam van de hond en de maand waar u voor betaalt. Het tarief vindt u onder het kopje tarieven op de site. Opzeggen doet u minimaal 1 kalendermaand van te voren.

Waar wandelen wij ?

Wij wandelen vaak in het bos of strand. Het is leuk voor je hond en voor ons. Plaatsen waar uw hond in alle vrijheid en veiligheid kan rennen en spelen met de andere honden uit de roedel.