Ik, Frenzey van Wingerden, heb hondenuitlaatservice Easydog in april 2008 overgenomen en in 2016 was het tijd voor uitbreiding.

In juli 2016 sloot Lissy Frauenfelder zich bij mij aan. Na een leuke en leerzame stage bleek dat zij hondenuitlaat talent had!

Zij kocht een bus en die was snel gevuld. Voor mij fijn om zonder zorgen op vakantie te gaan en het bedrijf onder haar hoede achter te laten. Iedereen tevreden, de honden zijn gek op haar en de baasjes eigenlijk ook ... Om over mij maar te zwijgen …

Maar we groeiden samen gezellig door en hadden vaak aanvragen voor jongere honden en zaten met oudjes die anderhalf uur niet meer volhouden.

Toen kwam Rachel Klapwijk om de hoek kijken. Haar hond liep al jaren mee en ze hielp zelf tijdens de vakanties mee omdat ze zo van hondengedrag genoot: meerdere hondencursussen kon ze nu in praktijk brengen. In juli 2017 had ze haar oude Peugeot partner drie dagen vol met lieve honden en sinds januari 2018 loopt zij de uur-wandeling en is de oude Peugeot ingeruild voor een nieuwe bus .

Met zijn drieën zorgen we ervoor dat uw hond niks tekort komt en veilig vervoerd word om lol te hebben met zijn roedelgenoten …