Wij, Lissy Frauenfelder en Rachel Klapwijk zijn de trotse eigenaren van Easydog honden uitlaatservice.

Ik, Lissy, ben begonnen met stage lopen bij Frenzey (vorige eigenaar) in 2016. Ik was zo enthousiast, ik wilde niet meer naar school, ik wilde altijd bij Easydog blijven! Niet de hondjes missen... Frenzey vroeg van ik het Easydogteam wilde komen versterken na mijn school, omdat ze een enorme wachtlijst had. Ik heb toen een bus gekocht, dit was zo snel gevuld dat ik na 1 jaar al een grotere bus moest... Ik liep 1x per dag een wandeling van 1,5 uur. Nu loop ik 2 wandelingen van 1 uur!! Dubbel plezier!!!!

Er was steeds meer aanvraag naar jongere honden en we zaten met de oudere honden die anderhalf uur niet meer konden volhouden.

Daardoor kwam ik, Rachel Klapwijk om de hoek kijken in juli 2017 voor 3 dagen in mijn oude Peugeot. Mijn hond liep al jaren me en ik hielp me tijdens de vakantie, omdat ik het hondengedrag geweldig vond. Mijn ervaring met hondencursussen kon ik nu eindelijk in de praktijk brengen. Sinds januari 2018 heb ik de oude Peugeot ingeruild voor een nieuwe bus en doe het werk fulltime net zoals Lissy. Ik loop ook 2 wandelingen per dag.

Met zijn tweeën zorgen wij voor dat uw hond niets tekort komt en veilig vervoerd woord om lol te hebben met zijn roedelgenoten.